Za nekog ''ostvarenje sna'', ima i ravnodušnih...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.03.2012.
22:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs, MONDO.RS

U ekipi Partizana ne doživljavaju svi na isti način predstojeći večiti derbi. Mladi Aksentijević ''sanja'' o svom prvom derbiju u seniorskoj konkurenciji, dok iskusni Kamara poručuje da je to ''meč kao i svaki drugi''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nikola Aksentijević podsetio je protiv Jagodine u subotu na nekoliko odličnih partija tokom jesenjeg dela sezone.

Posle toga, nekako je pao u zapećak, iza standardnog Miljkovića, da bi protiv Jagodinaca ponovo prikazao odličnu partiju.

Zato će biti interesantno da li će ga trener Grant nagraditi i nastupom u sredu na Marakani. Aksentijević ne krije koliko bi mu to značilo.

''Nikad nisam igrao u derbiju i to bi za mene bilo ostvarenje snova. Derbi je nešto posebno i drago mi je da na bilo koji način postanem deo tog spektakla. Ne znam da li ću igrati, ali neću biti nezadovoljan ni ako ostanem na klupi'', objašnjava Aksentijević.

S druge strane, znatno iskusniji Medo Kamara bez preteranih emocija komentariše gostovanje na Marakani.

''Ja ne delim mečeve na velike i male, iako je Zvezda veliki protivnik. Za mene je derbi kao i svaka druga utakmica. Mi uvek idemo na pobedu i osim trijumfa nemam nekih posebnih želja'', konstatovao je Kamara.

Ohrabrujući podatak za crno-bele je i činjenica da je Milan Smiljanić posle jučerašnje povrede danas trenirao sa ekipom i biće spreman za sredu.


Ne propustite