Za Nišlije EP može već da počne!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 03.12.2012.
16:34
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Iz Niša poručuju daje sve spremno za organizaciju Evropskog prvenstva, odnosno onih utakmica koje će se igrati u hali ''Čair''.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Završne pripreme za organizaciju Evropskog prvenstva počele su odmah posle utakmice Lige šampiona između Partizana i Čehovskih Medveda, a gradonačelnik Niša Zoran Perišić veruje da je već sada sve spremno za organizaciju utakmica.

''Ono što ja znam, a što sam čuo na sastanku Komiteta, deluje da je sve spremno. Sve je pod nadzorom, organizacija je urađena dobro. Ne bismo ni dobili Evropsko prvenstvo za žene da nije januara bilo sve besprekorno'', izjavio je Perišić, a prenose ''Južne vesti''.

Prodaja karata obavljaće se na biletarnici hale Čair od 4. decembra od 10h do 21h.

''Za žensko prvenstvo je uvek manje interesovanje, ali to se ne oseća u Nišu. Akreditovano je 150 novinara, dolaze 2 televizije, iz Danske i Švedske. Biće šest reportažnih kola. Interesovanje publike je veliko, koliko znamo, drugog takmičarskog dana biće puna hala. Prvog dana će biti oko 60% puna hala, a trećeg između 70 i 80%'', izjavio je Milan Petronijević, šef niške grupe.

Ne propustite