Za početak - optimizam...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.09.2012.
16:47
Izvor: Beta

Posle današnjeg okupljanja u Staroj Pazovi, među reprezentativcima Srbije vlada optimističko raspoloženje uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i duela sa Škotskom i Velsom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije u fudbalu kazali su danas da su optimisti pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine i da veruju u dobre rezultate protiv Škotske i Velsa.

"Jako je važno da počnemo pobedama i ubeđen sam da će biti tako. Vidim da je deo javnosti uplašen za reprezentaciju, ali nema potrebe za tim jer je prisutan ogroman igrački kvalitet i mislim da će sve biti kako priželjkujemo"
, rekao je napadač Partizana Marko Šćepović na današnjem okupljanju u Staroj Pazovi, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija će prvu utakmicu u Grupi A igrati u subotu u Glazgovu, protiv Škotske, a tri dana kasnije u Novom Sadu protiv Velsa.

Odbrambeni igrač Matija Nastasić, koji je pre nekoliko dana prešao iz Fiorentine u Mančester siti kazao je da, takodje, očekuje dobru igru Srbije.

"Smatram da imamo pravo na optimizam i verujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj u prve dve utakmice kvalifikacija", rekao je Nastasić.

Vezista Radosav Petrović, koji je ovog leta prešao iz Blekburna u turski Genčlerbirligi, kazao je da protiv škotske i Velsa neće biti lako, ali da su motiv i želja igrača "ogromni".

"Ima razlike u igri Škotske i Velsa. Prvi rival možda nema imena i kvalitet kao nekada, ali to je definitivno tim koji može svakoga da pobedi, posebno na domaćem terenu gde imaju fanatičnu podršku. Optimista sam, ipak, i znam da možemo mnogo da pružimo, a motiv i želja su ogromni", rekao je Petrović.

U Grupi A takmiče se još Belgija, Hrvatska i Makedonija.

Ne propustite