Za šest od šest (20.00)

Autor: Miloš Marković
sreda 12.12.2012.
13:12
Izvor: Sportske.net

Duelom sa Kahasolom košarkaši Crvene zvezde završavaju priv krug Evrokupa u kome su do sada imali maksimalan učinak od pet pobeda. Računica u poslednjem kolu je jasna.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Sa deset bodova iz pet kola grupe H, izabranici Vlade Vukoičića su odavno obezbedili mesto u narednoj fazi takmičenja.

Ipak, crveno-beli imaju veliki motiv i obavezu da takmičenje po grupama okončaju sa perfektnim skorom, te će protiv Kahasola odigrati maksimalno požrtvovano bez obzira na odsustvo takmičarskog značaja.

„Bez obzira koliko nam utakmica rezultatski znači, ili ne, smatramo da nas ime i rejting Crvene zvezde obavezuje da maksimalno angažovano odigramo svaku utakmicu, odnosno da igramo sa ciljem da pobedimo.“, rekao je Vukoičić.

Trener Crvene zvezde ističe da je večrašnja utakmica prilika da se zaboravi poraz od Budućnosti.

„Mi ćemo igrati da dobijemo i da anuliramo sve negativno i loše što se desilo u Podgorici'', poručio je Vukoičić sa kojim se složio i Savović.

„Moramo protiv Kahasola da pokažemo da je meč protiv Budućnosti bio samo trenutak neopravdane slabosti i da tako započnemo novi uspešan niz.", rekao je Savović.

Trener Crvene zvezde je pozvao navijače da na večerašnji meč dođu u što većem broju.

'Ne bih voleo da navijači pomisle da je ovo nebitan meč i da zbog toga ne dođu. Mi igramo zbog navijača, a i oni dolaze da bi imali šta da vide. Mi smo tu jedni zbog drugih.“, zaključio je Vukoičić.

Inače, utakmica između Crvene zvezde i Kahasola se igra u 20 sati.


Ne propustite