Za "večite" skuplja "ćuretina"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.06.2013.
14:19
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović poručio je da taj klub nikada više u budućnosti neće prodavati svoje igrače "za siću" večitim rivalima. U obzir dolaze samo sume preko milion evra.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Da je Jagodina ušla u krug klubova koji najbolje funkcionišu na našim prostorima u prethodnih nekoliko godina svedoči i drugo uzastopno pojavljivanje u kvalifikacijama za LE ali i trofej osvojen u nacionalnom Kupu Srbije.

Nije tajna da su za pojedine fudbalere superligaša iz grada na Belici zainteresovani i "blizanci" sa Topčiderskog brda ali je ovoga puta prvi čovek "Ćurana" jasno poručio da prodaje "za siću" neće biti.

"Njihova platežna moć nije na potrebnom nivou. Uostalom, nije nam namera da pojačavamo konkurenciju. Daćemo im igrača, ako mogu da plate milion evra. Za 200.000–300.000 igrači Jagodine nikad više neće odlaziti u Zvezdu ili Partizan" kategorično je poručio Goran Milanović u izjavi za "Sportski Žurnal".

Zvezda je do sada imala prilike da kupuje od Jagodine kojoj još uvek duguje za Ognjena Mudrinskog. Osim napadača na "Marakanu" je iz Jagodine otišao i štoper Danijel Mihajlović koji se nakon povrede vratio u klub iz prestonice Pomoravskog okruga.

Partizan nije imao prilike da dovodi fudbalere Jagodine ali je moguće da u letnjem prelaznom roku dođe do saradnje ukoliko šampion odluči da se "isprsi" za El Monira.

Ne propustite