Za Vošu postalo ''biti il' ne biti''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2012.
17:23
Izvor: Sportske.net

Veoma slabi rezultati Vojvodine u poslednje vreme, uz ništa bolju igru, izazvali su gnev navijača novosadskog kluba koji je u uvodnom delu sezone nagoveštavao mnogo veći potencijal.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle sasvim solidnog izdanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i nepravedne eliminacije od bečkog Rapida, zatim zauzimanja liderske pozicije u domaćem šampionatu, kola su za ekipu Vojvodine odjenom krenula nizbrdo.

Mnogi razloge vide u činjenici da je baš u tom trenutku uprava kluba odličila da smeni trenera Zlatomira Zagorčića i angažuje Nebojšu Vignjevića, nezadovoljna efikasnošću tima.

I, umesto da u nastavku sezone gledamo razigraniju, efikasniju Vojvodinu, dogodilo se to da novosadski klub već pet kola pod vođstvom novog trenera ne zna za pobedu i sa prvog je dospeo na peto mesto, bez ikakvih nagoveštaja da bi nešto moglo da se uskoro promeni na bolje.

Nezadovoljstvo navijača je dostiglo vrhunac minulog vikenda, kada je Vojvodina na svom terenu jedva izvukla bod protiv ove sezone takođe neubedljivog Hajduka.

Međutim, za razliku od perioda kada su Novosađani bili na čelu tabele, sada u klupskom rukovodstvu ne razmišljaju o novoj promeni trenera, uz tvrdnje u pojedinim medijima kako ''Vignjević jako dobro radi''.

Vremena za dublje analize više i nema posle najnovijeg neuspeha, očigledno je da ni dvonedeljna prvenstvena pauza nije donela pomak u formi ekipe, pa sada navijači strepe i pred gostovanje Čukaričkom u osmini finala Kupa, a taj susret je na programu već u sredu.

Ipak, trener Vignjević ih u izjavi novosadskom ''Dnevniku'' uverava kako će ''Lale'' konačno početi da pobeđuju.

''Nemamo izbora, moramo da zbijemo redove i ostvarimo pobedu u Beogradu. Biće nekoliko promena u sastavu, neki igrači su se istrošili protiv Hajduka, ali oni koji budu istrčali na teren, moraće da daju svoj maksimum za pobedu i plasman u četvrtfinale'', izjavio je Vignjević.

Ne propustite