Zabija: ''U Partizanu imam novu braću!''

Autor: Darko Mitrović
petak 06.07.2012.
18:52
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Novi napadač Partizana oporavio se od povrede, obavio je i sve privatne formalnosti u Maroku i sada ponovo može da se u potpunosti posveti obavezama u dresu crno-belih. O novoj sredini i novim saigračima ima samo reči hvale...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od sinoć je Mohamed Zabija ponovo na raspolaganju treneru Partizana Vladi Vermezoviću. Libijski internacionalac je konačno dobio vizu, priključio se saigračima u Sloveniji, a sada je na njemu da što pre nadoknadi propušteno na pripremama.

Priznaje da mu je u početku bilo teško da se navikne na sistem rada koji forsira Vermezović, ali i tvrdi da je već sada ''mnogo lakše''.

Narednih dana će raditi po posebnom programu, a treba ga očekivati u nekoj od poslednjih kontrolnih utakmica u Sloveniji.

''Još uvek nisam potpuno fizički spreman, ali važno je da je povreda kolena sada prošlost. Mislim da sam se dobro uklopio u novu sredinu, igrači Partizana su moja nova braća, tako na njih gledam, a verujem da i oni mene smatraju svojim bratom'', poručuje Zabija, koji veruje da crno-beli mogu da izbore plasman u Ligu šampiona.

''Neka nas i Bog pogleda i mislim da će sve biti kako treba'', zaključio je Zabija.

Ne propustite