Zabiji lepo u Partizanu, samo da pripreme nisu tako teške...

Autor: Darko Mitrović
petak 15.06.2012.
21:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač iz Libije tvrdi da je odlično prihvaćen u novom klubu, ali priznaje da mu pripreme teško padaju, obzirom da je tek nedavno završio prethodnu sezonu. U domovini ''persona non grata'', zbog podrške ubijenom predsedniku Gadafiju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mohamed Zabija priznaje da su mu pripreme u Partizanu do sada najteže u karijeri. Imao je dsamo trui dana odmora, pa teško podnosi ''olovo'' u nogama ovih dana...

''Igrao utakmicu Lige šampiona Azije, a od tada do dolaska u Partizan imao sam svega tri dana odmora. Zato mi sve teško pada, mišići na nogama su kao olovo'', ističe Zabija.

Sve ostalo mu se u novom klubu veoma dopada. Sjajno je prihvaćen, veruje u kvalitet ekipe i novog trenera i nada se uspešnoj sezoni u ekipi šampiona Srbije. Međutim, koliko je dobro prihvaćen u novoj sredini, toliko je nepoželjan u rodnoj Libiji.

''Ovde se osećam jako dobro, ali istina je, nepoželjan sam u rođenoj zemlji, jer sam podržavao Muamera el Gadafija. Posle njegovog svrgavanja, po instrukcijama Amerikanaca, svi koji su ga podržavali, sada su nepoželjni u Libiji'', objašnjava Zabija.

U Srbiji tih problema neće imati, pa je za očekivati da pokaže sve kvalitete zbog kojih je i doveden u Humsku.








Ne propustite