Zadovoljni i Vermez i Antić

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2013.
20:00
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle pobede fudbalera Partizana nad kineskim Šandongom, treneri obe ekipe izrazili su zadovoljstvo kvalitetom igre u ovoj fazi priprema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić predvodio je sa klupe ekipu Šandonga, ali je na kraju morao da se pomiri sa porazom, iako je njegov tim ostavio sasvim solidan utisak, stvorivši nekoliko ozbiljnih prilika.

''Obe ekipe su stvarale šanse. Partizan je jednu realizovao preko Markovića i došaop do pobede. Ipak, pozitivne utiske nosim sa ovog meča. Igrači su dali sve od sebe, što je meč podiglo na još viši nivo.

Partizan je igrao korektno. Saša Ilić je i dalje igrač koji podiže, spušta ritam, i dalje je veoma koristan Partizanu. Nametnuo je igru koja je više odgovarala crno-belima''
, konstatovao je Antić.

Trener Partizana Vlada Vermezović ni ovog puta nije imao šta da zameri svojim igračima, koji u pobedničkom raspoloženju napuštaju Antaliju.

''Ozbiljna utakmica, možda i najozbiljnija od početka priprema. Ovo nam je bila osma utakmica u dvanaest dana, ali to smo i hteli. I u Portorožu u završnom delu priprema odigraćemo još par mečeva i mislim da ćemo potpuno spremni ući u nastavak sezone.

Utakmice su najbolji trening. Želeli smo da iskoristimo prisustvo ovih ekipa za štio jače provere, a drago mi je i da je Marković postigao gol''
, istakao je posle meča trener crno-belih.



Ne propustite