Zagorčić: "Favoriti uz maksimalno zalaganje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2012.
18:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U prostorijama FK Vojvodina danas je održana konferencija za medije povodom sutrašnjeg prvog meča drugog kola kvalifikacija za LE koji novosadska ekipa igra na svom terenu protiv litvanske Suduve. Trener Zagorčić svestan je da je "Voša" favorit ali pod us

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trećeplasirana ekipa prošlogodišnjeg šampionata u Jelen Superligi počinje svoj evropski izlet u drugom kolu kvalifikacija za LE.

Protivnik Vojvodine biće litvanska Suduva koja je u prvom kolu kvalifikacija eliminisala letonsku Daugavu.

Trener Novosađana, Zlatomir Zagorčić, svestan je da bi pojedinci u ekipi Suduve mogli da naprave problem Vojvodini ali je i pored toga istakao da je njegova ekipa favorit pred sutrašnji meč.

"Ne očekuje nas nimalo laka utakmica protiv Suduve. Njih je posmatrao Zoltan Sabo a i ja sam imao prilike da pogledam drugi meč protiv Daugave. Borbena su ekipa koja raspolaže sa tri, četiri pojedinca koji prave prevagu u njihovoj igri pa je sigurno da nas ne očekuje lagan posao" rekao je Zagorčić o sutrašnjem protivniku.

Zagorčić je istakao da za sutrašnji meč neće moći da računa na Grina, zbog crvenog kartona iz prošle sezone, i Jokića koji nije licenciran. Odluka o tome da li će Abubakar nastupiti, zbog porodične nesreće, biće doneta sutra. U svakom slučaju, trener Vojvodine ne beži od uloge favorita.

"S obzirom na pokazano kroz cele prirpeme i prijateljske utakmice daje nam za pravo da ponesemo zvanje favorita na sutrašnjoj utakmici ali samo pod uslovom da svaki igrač da sto posto svojih mogućnosti" poručio je Zagorčić.

Sa njegovim mišljenjem složio se i povratnik u ekipu Igor Đurić koji se nada pozitivnom ishodu sutrašnjeg meča.

Zagorčić je odlučio da sutrašnji meč sa Suduvom počnu sledeća jedanaestorica:

Supić, Vulićević, Pavlović, Trajković, Đurić, Mitošević, Ađuru, Stevanović, Moreira, Bilbija, Abubakar (Bojović).

Susret drugog kola kvalifikacija za LE na "Karađorđu" počinje u 20 časova i 30 minuta a karte se mogu kupiti do početka meča na blagajnama stadiona.

Ne propustite