Zagorčić: ''Kao da igramo protiv najjačih...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.06.2012.
17:23
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da njegovi fudbaleri u kvalifikacijama za Ligu Evrope treba da igraju kao protiv najjačih klubova, bez obzira ko im bio rival - litvanska Suduva, ili letonska Daugava.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina će se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa sastati sa pobednikom dvomeča između litvanske Suduve i letonske Daugave.

"Nismo upoznati ni sa jednim od ova dva moguća protivnika, ali ko god da pobedi u tom duelu, mi ćemo morati da igramo kao protiv najjačih evropskih ekipa. Moraćemo kroz njihove međusobne utakmice da ih upoznamo i tek tada ću moći da nešto više kažem o njima", rekao je Zagorčić agenciji Beta.

Vojvodina je prošle sezone ispala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa od Vaduca iz Lihtenštajna, koji se tada takmičio u drugoj ligi švajcarske. Novosađani su u gostima pobedili sa 2:0, a na svom terenu je izgubila sa 3:1.

"Duel sa Vaducom nam je uvek u podsvesti, ali nemamo pravo da razmišljamo na tu temu. Moramo da izađemo na teren protiv koga god igrali i damo svoj maksimum", kazao je Zagorčić.

Vojvodina će u prvom meču biti domaćin 19. jula, a revanš će igrati nedelju dana kasnije u gostima.

Ne propustite