Zagorčić ne pomišlja na Rapid

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.07.2012.
23:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako su fudbaleri Vojvodine još jednom razočarali na početku evro-kvalifikacija, trener i sportski direktor tima za sada ne pomišljaju da komentarišu kvalitete rivala koji bi usledio u slučaju plasmana u narednu rundu. Razmišlja se samo o dobrom rezultatu

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Suduva je neprijatno iznenadila fudbalere Vojvodine na sinoćnjem prvom meču drugog kola kvalifikacija za LE.

Litvanci su ni iz čega postigli "zlata vredan" pogodak ali je uteha za Novosađane stigla u 93. minutu kada je Oumaru postigao izjednačujući pogodak i ostavio otvorene karte na stolu.

Ukoliko bi Voša uspešno obavila posao u Litvaniji, u trećem kolu kvalifikacija za LE sastala bi se sa Rapidom iz Beča. Trener Zlatomir Zagorčić za sada samo razmišlja o revanšu sa Suduvom.

"Jednostavno, ne mogu da komentarišem Rapid posle ovakvog rezultata protiv Suduve. Imamo "drugo poluvreme" u Litvaniji i sada nema smisla razmišljati o Beču" istakao je strateg Vojvodine.

Sa njim se u potpunosti složio i generalni direktor kluba iz Novog Sada Miodrag Pantelić.

"Vojvodina, jednostavno, mora da prođe. Imali smo i sreće, ali suština je da sada, umesto lepog rezultata, moramo da razmišljamo kako da vadimo fleke u revanšu" poručio je Pantelić.

Vojvodna je tokom sinoćnjeg meča sa Suduvom stvorila sijaset stopostotnih prilika ali je na kraju gost zadovoljniji napustio stadion "Karađorđe".

Novosađanima ostaje da se u Litvaniji iskupe za propuštene prilike i dokažu da zaslužuju da podele megdana sa Rapidom iz Beča.

Ne propustite