Zajednica: ''Nema prepreka za Granta''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.03.2012.
21:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Avram Grant moći će nesmetano da vodi crno-bele u nastavku sezone, bar dok se ne reši pitanje tužbe koju je podneo bivši trener crno-belih Aleksandar Stanojević, potvrdili su iz Zajednice superligaša.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković izjavio je danas da je, bar što se tiče ove organizacije, situacija oko novog trenera crno-belih potpuno jasna.

''Stanojević je podneo tužbu protiv Partizana zbog neisplaćenih dugovanja, crno-beli su dobili rok da se izjasne i dok se slučaj ne reši, klub ima mogućnost da angažuje novog šefa struke koji će voditi ekipu'', objašnjava Janković i podseća da je i jesenas bilo sličnih primera, kada je Mihajlo Ivanović podneo tužbu protiv Novog Pazara.

Još jedna dilema vezana da Avrama Granta bila je oko pro licence, ali ni po tom pitanju nema prepreka da Izraelac zvanično debituje protiv Novog Pazara na klupi crno-belih.

''Kad je došao u Partizan, dobili smo informaciju da nema pro licencu, ali to se ispostavilo kao netačno. Grant ima sve potrebne papire i dozvole, koje su nam dostavljene i on može da sedi na klupi crno-belih od prvog kola'', izjavio je Georgije Vidović, član komisije za licenciranje.

On je, međutim, otkrio i mogućnost da je do sada već mogla da bude doneta odluka u ''slučaju Stanojević'', da se smenjeni trener Partizana prvo obratio trenerskoj organizaciji.

''Da je to uradio, do sada bi već bila održana Arbitraža i možda bismo već imali donetu odluku'', konstatovao je Vidović.


Ne propustite