Zakasnela "romantika"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2012.
12:02
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda beleže sjajne igre u završnici šampionata Jelen Superlige. Mladi Miloš Mijić postigao je pogodak u poslednjoj pobedi "Romantičara" nad Metalcem a jedini žal ostaje zbog toga što je ekipa došla do sjajne forme u trenutku kada je već

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Igre OFK Beograda u završnoj fazi domaćeg fudbalskog šampionata bile su na zavidnom nivou i postignuti su rezultati koji zadovoljavaju sve u klubu.

Počevši od golmana Likača, pa do navalne linije, sve kod "Romantičara" funkcioniše u najboljem redu. Poslednja pobeda na Karaburmi nad ekipom Metalca pokazala je da OFK Beograd ne mora da brine za budućnost.

Momak iz Sremske Mitrovice bio je strelac drugog pogotka u pobedi plavo-belih na "Omladinskom stadionu" a ono što on apostrofira kao najbitnije jeste da usledilo "kasno paljenje" pošto je bilo potrebno da od starta prolećnog dela prvenstva OFK igra na način koji sada demonstrira.

"Prava je šteta što smo napravili par kikseva na svom terenu i što nas je to udaljilo od borbe za Evropu. Da smo samo malo ranije ušli u ovaj ritam i da smo ovako igrali pre više od mesec dana, ubeđen sam da bi se OFK Beograd pitao za izlazak na evropsku scenu" rekao je Miloš Mijić.

Ono što je OFK Beogradu nedostajalo tokom proleća jesu pobede u mečevima gde su važili za favorite. Ipak, na njima su gubljeni bodovi a bolje igre su "Romantičari" pružali u derbi susretima poput onog sa Crvenom zvezdom.

"Na strani igramo dobro, kao i derbi utakmice, ali protiv ekipa koje smo morali da pobedimo,uslovno rečeno, mi smo napravili greške. Ipak jedno raduje, pokazujemo kvalitet u situacijama kada je najpotrebnije" završio je Mijić.

OFK Beograd odigraće još dva meča do kraja Jelen Superlige. Prvi na gostujućem terenu u Novom Pazaru a zatim će uslediti "spuštanje zavese" na Karaburmi protiv Slobode iz Užica.

Ne propustite