Zaslužni i krivci...

Autor: Boris Jovanović
subota 19.05.2012.
10:27
Izvor: Sportske.net

Avram Grant je prošlost, predsednik Đurić oponente nazvao neznalicama bolesnih ambicija, a osmesi na predstavljanju Tumbakovića govore da su nekadašnje tenzije prevaziđene.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uprava Partizana je ovih dana insistirala da je jedinstvena, da je cilj promena nastavak dominacije na domaćoj sceni i pokušaj da se napravi korak dalje u Evropi.

Đurić stoji na stanovištu da je Grant sjajan trener.

"Samo neznalice mogu da tvrde suprotno. Otišao je iz privatnih razloga u koje neću da ulazim. Ne kajemo se što smo ga angažovali, nismo tužni što odlazi", poručio je prvi čovek šampiona.

Da bi mnogo više moglo da bude urađeno su samo bolesne ambicije opozicije.

"Ne dotiču me tračevi, povređene sujete. Sadašnju upravu brane rezultati. Samo ljudi bolesnih ambicija, željni kontrole novca mogu da pričaju kako možemo mnogo bolje od ovoga. Partizan odskače u odnosu na ostale klubove", rekao je Đurić.

Ljubiša Tumbaković i Dragan Đurić će sada sarađivati, svojevremeno je novi direktor glasao za protivkandidata Savu Miloševića, koga je i predložio za prvog čoveka kluba.

"Nisam glasao protiv Đurića već za drugog kandidata", rekao je "Tumba", koji se od tada nije pojavljivao u klubu, a nije želeo ništa ni da komentariše kada su u Humskoj bila previranja.

Mediji su ga proglasili za oponenta aktuelnih čelnika, međutim pokazalo se da odnosi nisu tako loši kada je Partizan javno podržao Tumbakovića kao kandidata za selektora.

Na klupu "Orlova" nije seo, u fotelju direktora jeste, sledi prelazni rok u kome će imati odrešene ruke.

Kakva će saradnja sa funkcionerima biti to ćemo videti, ali ponovimo, crno - beli su se proteklih dana trudili da pokažu da su jedinstveni.

Ne propustite