Zašto Đurić nije izveo penal za Jagodinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.10.2013.
12:15
Izvor: Sportske.net

Nedeljni derbi 9. kola Jelen Superlige u Jagodini pripao je Partizanu ali utakmica mogla da ima drugi tok da je Darijo Damjanović pogodio sa bele tačke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana protutnjali su kroz Jagodinu, rekao bi svako ko nije gledao derbi 9. kola JSL, već samo video konačan rezultat od 3:0.

Utakmica pod Đurđevim brdom mogla je da ima sasvim drugačiji tok da je domaćin iskoristio penal u 30. minutu, sa čime su se složili i treneri Rašović i Dodić.

Opravdano dosuđen jedanaesterac izveo je Darijo Damjanović a Stojković je pročitao njegovu nameru i "skinuo mu penal", prelomivši na taj način meč, ispostavilo se kasnije.

Ono što navijačima domaćeg tima nije bilo jasno, jeste zašto je Darijo Damjanović izveo penal a ne Milan Đurić, čovek koji je u finalu Kupa Srbije pogodio sa bele tačke i tako doneo istorijski trofej u grad na Belici.

"I za nas je bilo iznenađenje što je penal izveo Damjanović, a ne Đurić" priznaje Mladen Dodić,

Djuric

"To je bio dogovor igrača. Da se razumemo, Damjanović je imao najbolju nameru kada je plasirao loptu u desni donji ugao, međutim, njegovu nameru je prozreo fenomenalni Stojković, paraodm zaustavio loptu i preokrenuo utakmicu" objašnjava trener "Ćurana".

Ostaje nam da vidimo ko će preuzeti odgovornost kada fudbalerima Jagodine bude dosuđen penal. Po svemu sudeći, verovatno će ti biti Milan Đurić.

Ne propustite