Zatišje pred buru...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.02.2013.
11:50
Izvor: Sportske.net, Mihajlo Vidojević

Nešto više od pet časova ostalo je do početka prvog polufinalnog meča završnog turnira Kupa Radivoja Koraća a stručni štabovi i košarkaši Crvene zvezde Telekom i Partizana iskoristili su subotnje jutro za lagane šetnje i sastanke u kompleksu kragujevačkog

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Subota je rezervisana za polufinalne mečeve završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu a stručni štabovi i košarkaši dva najveća srpska tima smešteni su u hotelu "Šumarice" koji se nalazi u istoimenom spomen parku.

Jurošnja amosfera koju smo mogli videti po dolasku u hotel ne sugeriše da će večeras u hali "Jezero" prštati na terenu. Naprotiv, sve je mirno a članovi crno i crveno-belih iskoristili su jutro da se prošetaju i uživaju u svežem vazduhu i idili.

Trenera Partizana Duška Vujoševića zatekli smo sa njegovim pomoćnikom Gašićem u hotelu dok su košarkaši otišli u polučasovnu šetnju koja je završena u 11 časova.

Članovi stručnog štaba Crvene zvezde Telekom zajedno su se uputili na sastanak sa igračima a trener Vlada Vukiočić ponovio je za naš portal da očekuje otvorenu i neizvesnu utakmicu protiv Radničkog.

"Ne bih imao ništa više da dodam od onoga što sam rekao na sinoćnjoj konferenciji za medije. Očekujem otvoren i neizvestan meč protiv Radničkog" kazao je za "Sportske.net" Vukoičić.

Raška Katića zatekli smo ispred hotela u društvu članova porodice i sinčića koji je po pravilu sa ocem kada god je centar crveno-belih u borbi za trofeje.

Drugoplasirana ekipa ABA lige obaviće sastanak pred meč oko podneva a onda sledi i zajednički ručak nakon čega i poslednje pripreme pred duel sa domaćinom turnira koji počinje od 21 čas.

Dueli polufinala završnog turnira Kupa Radivoja Koraća igraju se večeras u hali "Jezero". Prvi će na praket košarkaši Mega Vizure i Partizana od 17 časova, a onda sledi spektakl od 21 čas kada će se za mesto u finalu boriti Radnički i Crvena zvezda Telekom.

Ne propustite