Zbog velikog interesovanja FSS otvara 'jug'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.10.2013.
13:18
Izvor: Sportske.net

Zbog velikog interesovanja navijača za duel Srbije i Makedonije u Jagodini, organizator meča odlučio je da otvori i južnu tribinu "Gradskog stadiona" pod Đurđevim brdom.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije od 20 časova i 30 minuta dočekuje Makedoniju u poslednjem susretu kvalifikacija za SP u Brazilu, a interesovanje navijača za ovu utakmicu je premašilo očekivanja organizatora.

Zbog toga je jutros odlučeno da i južna tribina bude otvorena za navijače pa će karte za taj deo stadiona moći da se kupe do početka meča po ceni od 300 dinara.

Podsećamo da je južna tribina stadiona u Jagodini do pre nekoliko dana bila bez stolica i da je FSS obezbedio sredstva da se na nju montiraju plastična sedišta kako bi bili ispunjeni svi uslovi FIFA za odigravanja međunarodnog takmičarskog meča seniorskih reprezentacija.

Kada su na južnu tribinu postavljane stolice nije se slutilo da će one zaista biti upotrebljene već večeras, ali je postalo jasno da tri preostale tribine nisu dovoljne da prime sve one koji žele da uživo gledaju "Orlove" na oproštaju od tekućeg kvalifikacionog ciklusa.

Ne propustite