'Željko kapiten' na klupi Radničkog?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.03.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net

Drugi dan tekuće radne nedelje trebalo bi da donese odgovor na pitanje ko će naslediti Radmila Ivančevića na klupi kragujevačkog Radničkog 1923. Čelnici kluba i dalje "zakopčani" a jedan od kandidata je nekadašnji štoper i kapiten "Đavola", Željko Milošev

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Lepenici "pregrmeo" je gostovanje na "Marakani" bez dosadašnjeg trenera Radmila Ivančevića koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Radničkim 1923. krajem prethodne nedelje.

Kako Kragujevčane već od narednog vikenda čeka serija mečeva koja će biti presudna u borbi za opstanak, svi oni koji misle najbolje klubu užurbano rade na pronalaženju imena koje bi bilo adekvatna zamena za Ivančevića.

Iako se prethodne nedelje pojavila informacija da je Nenad Milovanović prvi pik Kragujevčana, klub je demantovao da je došlo do dogovora o čemu svedoči i činjenica da u ponedeljak uveče nije došlo do održavanja sastanka Upravnog odbora na kome je trebalo da bude ponuđeno rešenje za novog trenera.

Današnji "Sport" prenosi da je jedan od kandidata za preuzimanje ekipe nekadašnji štoper i kapiten Radničkog 1923. Željko Milošević.

Reč je nekadašnjem defanzivcu Kragujevčana koji je branio boje kluba u vreme njegovog tavorenja u Srpskoj ligi Zapad a koji je kasnije penzionisan jer se verovalo da više nije kadar da odgovori na zadatke u JSL.



Milošević trenutno radi kao trener Srpskoligaša iz Beloševca, kragujevačkog prigradskog naselja. Ekipa Pobede sjajno funkcioniše pod vođstvom Miloševića i pitanje je da li će Radnički uspeti da dovede svog nekadašnjeg kapitena na klupu.

Neško Milovanović nije "otpao" kao opcija ali je problem u vezi sa njegovim angažovanjem taj što Radnički i dalje nije namirio dugove koje ima prema njemu iz ranijeg perioda. Pored pomenute dvojice, kao jedan od kandidata za novog trenera kragujevačkog superligaša pojavio se i Radmilo Jovanović, trener koji je radio sa različitim klubovima iz grada na Lepenici ali ima i superligaško iskustvo.

Odgovor na pitanje ko će narednog vikenda viditi Radnički 1923. protiv "Građevinara" na "Čika Dači" mogao bi da bude poznat nakon večerašnje sednice UO kluba iz Kragujevca.

Ne propustite