Žeravica: ''Partizan impresionira, ali će teško doći do trofeja...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2012.
20:34
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Igre mladog tima Partizana na početku sezone oduševile su i iskusnog košarkaškog stručnjaka Ranka Žeravicu, koji ipak smatra da će Vujoševićevim ''bebama'' biti potrebno vreme da sazre kako bi osvajali nove trofeje.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

U prvih pet kola ABA lige Partizan ima sasvim solidan učinak od četiri pobede i jednog poraza, u Evroligi je dva puta poražen, ali je igrom protiv CSKA u Pioniru prošlog četvrtka mnoge  impresionirao, pa i Ranka Žeravicu, koji je svojevremeno i trenirao crno-bele.

On priznaje da je oduševljen igrom crno-belih protiv ''Armejaca'', ali smatra da tek treba da se izdvoji pravi vođa na parketu i da će Partizan ove sezone teže doći do trofeja nego u prethodnom periodu.

''Partizan ima potencijal, ali tim mora da sazri, da iskristališe vođu. Impresioniran sam samopouzdanjem igrača tokom duela sa Rusima, mladi su, drski, igraju brzo i poletno. Verujem u njih, ali smatram da će ove sezone teže doći do trofeja u odnosu na prethodne takmičarske godine'', smatra Žeravica u izjavi za danas.rs.


Ne propustite