Živković ne očajava: ''Biće bolje protiv Zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.09.2013.
21:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Autogol Marka Živkovića odlučio je derbi sedmog kola Superlige između Vojvodine ii Partizana, ali mladi bek crno-belih nije klonuo duhom zbog toga, svestan da ga je lopta pogodila i da, jednostavno, nije mogao bolje da reaguje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od kada se ustalio u prvom timu Partizana, iz koga je istisnuo doskora standardnog Nikolu Aksentijevića, Marko Živković je uglavnom dobijao pohvale za ono što prikazuje, ali je na gostovanju Vojvodini na 'Karađorđu' dobio epitet - 'tragičara'.

Ipak, mladi defanzivac sebe ne doživljava tako posle utakmice u kojoj je Vojvodina do pobede od 2-1 došla njegovim autogolom u finišu meča.

''Nisam očajan zbog autogola, jer znam da su to situacije koje se dešavaju u fudbalu. Niko mi ništa nije zamerio i verujem da ću vrlo brzo uspeti da povratim samopouzdanje'', istakao je Živković, a prenose ''Novosti''.

On veruje da će se crno-belima sve na najbolji način vratiti uskoro na Marakani, protiv Crvene zvezde.

''Do juče je sve izgledalo super i ne sumnjam da će vrlo brzo sve ponovo biti tako. Svako ponekad izgubi utakmicu, pa mora i Partizan, ali neka sve bude mnogo bolje kada u novembru budemo gostovali drugoj crveno-beloj ekipi'', poručio je Živković.

Ne propustite