Živković ostaje u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.08.2013.
19:23
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Talentovani Andrija Živković potpisao je danas profesionalni ugovor sa Partizanom i tako demantovao najave da ne planira da ostane u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon što je sredinom jula nekadašnji kapiten kadetske selekcije Partizana Milan Jokić odbio da potpiše profesionalni ugovor kada je odlučio da se preseli u Zvezdu, pojavila se informacija da bi sličan postupak mogao da napravi i Andrija Živković.

Navijači Partizana tada su bili ogorčeni činjenicom da najperspektivniji igrači ne vide sebe u Partizanu, ali je danas iz Humske za sve one koji nose crno-belu boju u srcu stigla lepa vest.

Andrija Živković potpisao je profesionalni ugovor sa Partizanom a dogovoru sa klubom prisustvovali su njegov agent i otac Jovica Živković.

Detalji ugovora nisu obelodanjeni ali se na zvaničnom sajtu Partizana navodi da će Živković biti priključen prvom timu kao i da su zlonamerne bile najave da talentovani fudbaler neće ostati u klubu.

Živković ima 17 godina a jedini zvanični meč za Partizan odigrao je krajem aprila tekuće godine kada je debitovao na gostovanju Novom Pazaru.

Ne propustite