Živković: "Priznajmo, Zvezda je mnogo bliže tituli"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.05.2014.
22:11
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Partizana Andrija Živković konstatovao je pred gostovanje Spartaku da je Zvezda znatno bliže trofeju ali da se crno-beli neće predati dok postoje teoretske šanse da odbrane trofej.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ukidanje vandrednog stanja u republici Srbiji označilo je ubrzane pripreme za prvenstvene utakmice 29. i 30. kola Jelen Superlige.

U nedelju bi mogla da padne odluka o novom prvaku ukoliko Crvena zvezda savlada OFK Beograd, ali se u Partizanu ne predaju dok postoje teoretske šanse da ostanu na tronu.

"Ispali smo iz Kupa i Spartak je zasluženo otišao dalje. Sada se spremamo za revanš domaćinu. Dok postoji teoretska šansa, mi ćemo se nadati" rekao je za "Novosti" Andrija Živković.

Crveno-beli imaju prednost od tri boda i bolji međusobni skor u duelima sa Partizanom pa će aktuelnom šampionu biti neophodne dve pobede u poslednja dva kola i dva kiksa "večitog rivala" čemu se malo ko nada.

"Zvezda je mnogo bliža osvajanju titule od nas i to mora da se prizna. Međutim, mi želimo dostojanstveno da završimo sezonu u kojoj je bilo uspona i padova. Posle meča sa Spartakom u Subotici, čeka nas još oproštaj od naše publike i duel protiv Čukaričkog. Biće to ujedno i neka vrsta pozivnice za naše navijače da veruju u ovaj tim i da nas snažno podrže i sledeće sezone" zaključio je Živković.

Duel Spartaka i Partizana igra se u nedelju sa početkom od 17 časova.

Ne propustite