Živković: "Smernica za oporavak kluba"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.06.2013.
20:31
Izvor: Sportske.net

Pomoćni trener Crvene zvezde, koji je vodio ekipu u prvom pripremnom meču u Sloveniji, kazao je da će okretanje mlađim igračima iz Zvezdine škole biti smernica za oporavak i dalji razvoj kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Krku u Novom Mestu rezultatom 1:0 a ekipu je predvodio budući pomoćnik Slaviše Stojanovića, Bratislav Živković.

Živković je odlučio da priliku ukaže mlađim igračima a jedan od njih je postigao pobedonosni gol, što je obradovalo Živkovića.

On je nakon meča istakao da je okretanje igračima iz Zvezdine škole prava smernica za oporavak i dalji razvoj kluba iz Ljutice Bogdana.

"Odlučili smo da za današnji meč izvedemo kombinovani sastav. I pored toga odigrali smo kvalitetnu utakmicu, i posebno bih istakao momke iz naše Omladinske škole koji su nagovestili da mogu da predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Verujem i očekujem da će okretanje i pružanje šanse našoj deci biti smernica za oporavak dalji razvoj kluba" rekao je Živković.

Sledeći susret fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu 29. juna u Domžalama protiv istoimenog tima sa početkom od 20 časova.

Ne propustite