"Zmajevi" idu u Jagodinu po bod(ove)!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.03.2014.
17:30
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalere Voždovca za vikend očekuje jedno od najneugodnijih gostovanja u prolećnom delu sezone pa iz redova ekipe Zorana Milinkovića poručuju da bi bili zadovoljni i jednim bodom iz duela sa Jagodinom.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ekipa Zorana Milinkovića u okviru 19. kola gostuje braniocu trofeja u nacionalnom Kupu i ekipi koja se nalazi među kandidatima za izlazak u Evropu.

U redovima superligaša sa Dušanovca nalaze se fudbaleri koji su u prošlosti nastupali za Jagodinu a koji od reda priznaju da gostovanje pod Đurđevim brdom neće biti nimalo lako.

"Nema sumnje da nas očekuje težak meč jer Jagodina posle tri prolećna kola nema pobedu. Idemo im u goste sa namerom da ih iznenadimo i da se vratimo neporaženi" kazao je Josip Projić.

Projić je, baš kao i Aleksandar Vasiljević i Duško Dukić imao prilike da igra za Jagodinu pa će mu predstojeći okršaj sa "Ćuranima" probuditi emocije.

"Za jagodinu me vežu lepe uspomene jer sam sa tim klubom dva puta igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope i osvojio trofej u nacionalnom Kupu. Normalno je da će pre meča biti malo emocija" priznao je Projić.

Aleksandar Vasiljević složio se sa saigračem da bi jedan osvojen bod u Jagodini značio pozitivan rezultat.

"Biće teško suprotstaviti se Jagodini. Znam kako funkcionišu stvari u tom klubu jer sam u prethodne tri godine imao priliku da budem njegov deo, baš kao i Josip Projić i Duško Dukić" rekao je Vasiljević.

Jagodina u subotnji duel sa Voždovcem ulazi posle dva poraza i remija na startu prolećnog dela sezone, dok "Zmajevi" imaju manji pritisak zbog činjenice da su na tri meča osvojili šest bodova.

"Radi se o jako kvalitetnoj ekipi koja u prve tri utakmice nije uspela da ostvari trijumf, pa nema sumnje da će joj pobeda biti imperativ, baš kao i nama. Idemo u Jagodinu da se nadigravamo i da se vratimo sa bodovima, jednim ili tri, videćemo" zaključuje Vasiljević.

Duel u Jagodini na programu je u subotu sa početkom od 17 časova. U prvom delu sezone Jagodina je odnela bod sa vrha tržnog centra u Zaplanjskoj pošto je konačan rezultat duela sa Voždovcem bio 1:1.

Ne propustite