ZOI - Micićeva razočarana rezultatom u paralel veleslalomu

Autor: Beta Beta
sreda 19.02.2014.
13:33
Izvor: Beta

Srpska snouborderka Nina Micić rekla je danas da je razočarana svojim rezultatom u paralel veleslalomu i da će pokušati da bude bolja u paralel slalomu.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Micićeva je današnje takmičenje u kvalifikacijama u paralel veleslalomu završila na 27. mestu.

Prvu vožnju završila je za 1:00,93 minut, a drugu je zbog pada završila za 1:04,01 minut. U osminu finala plasiralo se najboljih 16 devojaka.

"Prvu vožnju sam vozila mnogo oprezno jer je mnogo devojaka koje su startovale pre mene palo zbog zaledjene staze. Pred drugu vožnju je otoplilo i staza je bila odlična. Sjajno sam vozila ali me je greška u samom cilju koštala boljeg plasmana", rekla je Micićeva.

"Izgubila sam koncentraciju u deliću sekunde, jer sam sebe vecg videla u cilju i zbog toga sam pala i izgubila nekoliko sekundi. Mnogo mi je krivo jer sam odlično vozila ali idemo dalje, pokušaću da se koncentrišem na naredno takmičenje u paralel slalomu"
, dodala je ona.

Takmičenje u paralel slalomu održaće se u subotu.

Skijaš Marko Vukićević nije danas uspeo da završi trku u superveleslalomu, pošto je promašio kapiju. On je najavio "oštru vožnju" u subotu u slalomu.

"Dobro sam vozio u prvom delu staze i čak mi je i prolazno vreme bilo dobro, ali zaokret na skoku nisam izveo na vreme i zbog velike brzine sam završio ispod sledeće kapije. Vožnja je bila dovoljno agresivna i onakva kakvu smo planirali. Idem sa istom strategijom, da se takmičim i da vozim oštro jer samo to je put do dobrog plasmana"
, rekao je Vukićević.

Ne propustite