Zoran Pavlović kandidat za predsednika UO Vojvodine!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.05.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Novosadski superligaš u ponedeljak potvrdio da je istekao rok za podnošenje kandidatura za mesto predsednika Upravnog odbora ovog kluba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U kratkom saopštenju objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu, navodi se da je 13. marta upućen javni poziv zainteresovanima za kandidaturu na mesto predsednika UO FK Vojvodina, a da je rok za podnošenje kandidatura istekao 1. maja.

U tom periodu kandidaturu je podneo Zoran Pavlović, aktuelni sportski direktor kluba, a osim njega, klub sa ''Karađorđa'' u saopštenju nije pomenuo više nijedno ime, pa je zaključak da je Pavlović zapravo jedini kandidat za pomenutu poziciju.

''U roku koji je odredio Uprani odbor kluba za mesto Predsednika UO kandidaturu je podneo  gospodin Zoran Pavlović koji je u FK Vojvodina u proteklom periodu bio zadužen za sportska pitanja i koji je svojim radom dao nemerljiv doprinos rezultatima i finansijskoj konsolidaciji kluba.

Na istoj sednici,  za mesto Predsednika Skupštine kluba UO FK “Vojvodina”  predložio je gospodina Dr. Radivoja  Radosava,  člana prve šampionske generacije iz 1965/66 i Predsednika Organizacionog odbora za proslavu 100 godina od osnivanja  FK “Vojvodina'', ističe se u današnjem saopštenju.

Ne propustite