Zvanično - Drinčić je "načeo" OFK Beograd!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.04.2014.
11:41
Izvor: Sportske.net

Zajednica Superligaša obavestila je FK Partizan da je vodeći pogodak za crno-bele u duelu sa OFK Beogradom pripisan Nikoli Drinčiću.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači i izveštači sa subotnje utakmice na "Omladinskom stadionu" našli su se u nedoumici krajem prvog poluvremena duela OFK Beograda i Partizana.

Nikola Drinčić izveo je korner a lopta je posle kontakta sa jednim od igrača u petercu završila u mreži domaćeg sastava. U prvom trenutku činilo se da je loptu dodirnuo Vladimir Volkov, da bi kasnije (auto)gol bio pripisan kapitenu domaćih Nikoli Vasiljeviću.

Tri dana posle utakmice Zajednica Superligaša odlučila je da pogodak iz 47. minuta duela OFK Beograda i Partizana bude pripisan Nikoli Drinčiću koji je tako zvanično postigao gol iz kornera.

Povratniku u redove Partizana ovo će biti treći pogodak na "kontu" jer je do duela sa OFK Beogradom pogađao protiv Rada i Radničkog 1923. iz Kragujevca.

Podsećamo da je Partizan na Karaburmi slavio rezultatom 0:2 a drugi gol bio je, bez svake sumnje, delo kapitena gostujućeg sastava Saše Ilića.

Ne propustite