Zvanično - Miljenović četiri godine sa "Đavolima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2012.
11:16
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Talentovani reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana Nenad Miljenović provešće naredne četiri godine u ekipi Radničkog iz Kragujevca.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Radnički je samo nekoliko dana pre početka sezone u Jadranskoj ligi uspeo da dovede još jednog igrača koji će u mnogome poboljšati kvalitet ekipe iz Kragujevca.

Nenad Miljenović zvanično je postao novi član Radničkog iz Kragujevca, upravo onako kako je bilo najavljeno tokom jučerašnjeg dana.

On je sa "Đavolima" potpisao četvorogodišnji ugovor te će pod dirigentskom palicom Miroslava Nikolića nastaviti da razvija sve svoje talente vezane za košarku.

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Muta Nikolić objasnio je kako je još pre godinu dana želeo da dovede Nenada Miljenovića ali je talentovani bek napravio pogrešan izbor odlukom da ode u Partizan.

Miljenović igra na poziciji beka šutera a visok je 194 centimetara. Rođen je osmog aprila 1993. godine a do sada je sa mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije učestvovao na nekoliko međunarodnih takmičenja i osvojio jednu srebrnu, i jednu bronzanu medalju.

Pre Radničkog nastupao je za Partizan ali u prvom timu šampiona Srbije nije dobijao priliku pa je prosleđivan na pozajmicu u ekipu Mega Vizure.

Ne propustite