Zvanično - Nikolić trener Vojvodine!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.06.2013.
19:10
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je da je sa dojučerašnjim strategom "Građevinara" postignut dogovor i da će u narednoj sezoni sedeti na klupi superligaša iz Novog Sada.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Nakon što je Nebojši Vignjeviću uručen otkaz od strane UO Fk Vojvodina, krenulo se u rešavanje pitanja ko će od naredne sezone sedeti na klupi superligaša iz Novog Sada.

U prvi plan stavljeno je jedno ime, dugogodišnjeg trenera FK Rad, Marka Nikolića. Spekulacije su danas dobile potvrdu, te je na mesto stručnog štaba Vojvodine postavljen jedan od najperspektivnijih fudbalskih trenera u Srbiji.

Tu vest potvrdio je generalni sekretar FK Vojvodina Radisav Rabrenović, što znači da će na čelu sa Markom Nikolićem "Lale" pokušati da se domognu plasmana u grupnu fazu Lige Evrope ali i trofeja u domaćim takmičenjima u narednom šampionatu.

Marko Nikolić je rođen u Beogradu 20. 07. 1979. Kao trener prošao je kompletan put od petlića pa do prvog tima superligaša sa Banjice. U kraćem periodu između 2011. i 2012. obavljao je funkciju na mestu selektora U-18 reprezentacije Srbije.

Novi šef struke Novosađana stupa na radno mesto od danas, a prvu prozivku igrača pred početak priprema za naredno prvenstvo obaviće u FC "Vujadin Boškov" u ponedeljak 17. Juna 2013. godine.

Ne propustite