Zvanično - Novak ne igra u Madridu!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 04.05.2014.
16:12
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković do sada nije trenirao u Madridu, a današnja pres konferencija koju je trebalo da održi je otkazana. Posle spekulacija španskih novinara o otkazivanju učešća, pre nekoliko minuta stigla je iz istih izvora i zvanična po

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Novak Đoković je trebalo da stigne u Madrid već u sredu, da bi učestvovao na egzibicionom meču zajedno sa Nadalom i fudbalskim zvezdama iz madridskih klubova, Kasiljasom, Kurtoom i Viljom, ali je zbog dodatnih pregleda koje je obavio u Monte Karlu morao da otkaže učešće.

Posle otkazivanja te egzibicije, planirano je bilo da Novak dođe u Madrid u petak, kao što i inače u najvećem broju slučajeva dolazi na turnire, nekih 2 ili 3 dana pre svog prvog meča. Ipak, Novak i ako je stigao u Madrid, do sada nije trenirao, a današnja redovna pres konferencija je otkazana.

Spekulacije španskih novinara govore da Đoković najverovatnije neće igrati u Madridu, zbog toga što se nije dovoljno oporavio od povrede zgloba koja ga je mučila u Monte Karlu.

Posle spekulacija do kojih su došle Sportske.net, do nas je stigla i zvanična potvrda da Novak Đoković nažalost neće učestvovati na mastersu u Madridu.

Ne propustite