Zvanično - Pešić je Tuluzov!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.06.2014.
16:39
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije i dosadašnji napadač FK Jagodina u četvrtak je promovisan u novog člana Tuluza sa kojim je potpisao ugovor na pet godina.

tfc.info
tfc.info

Povezane vesti

Kolonija srpskih internacionalaca u Tuluzu od danas je brojnija za još jednog člana pošto je mladi reprezentativac Aleksandar Pešić (22) potpisao petogodišnji ugovor sa "Ljubičastima".

Dosadašnji napadač Jagodine u četvrtak je obavio lekarske preglede u Tuluzu a potom je stavio paraf na petogodišnji ugovor sa članom francuske Lige 1 u kojem će imati društvo trojice zemljaka.

Tuluz je pre Pešićevog dolaska u svojim redovima već imao trojicu Srba, Pavla Ninkova, Uroša Spajića i Dušana Veškovca pa će mladi reprezentativac samo pojačati "srpsku vezu" na jugu Francuske.

Rođeni Nišlija prošao je malđe kategorije Partizana, Radničkog i Helmonda pre nego što se na leto 2008. godine preselio na Krit gde je u naredne dve sezone branio boje OFI-ja.

Grčku Superligu zamenio je šampionatom Moldavije 2010. godine gde je branio boje Šerifa, a onda se pre početka minule sezone preselio u Jagodinu za koju je odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima i postigao 17 golova.

Poslušajte šta je u svom prvom intervjuu za klupski sajt Tuluza izjavio Aleksandar Pešić koji je zadužio dres sa brojem 11.



Ne propustite