Zvezda 6. avgusta "pali motore"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2012.
18:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

KK Crvena zvezda Diva počeće pripreme za predstojeću sezonu 6. avgusta. Igrači će se okupiti dan ranije kako bi obavili lekarske preglede a onda kreću naporni treninzi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Iako u Crvenoj zvezdi Diva još uvek nije odlučeno da li će Svetislav Pešić ostati na klupi tog kluba, tehnički detalji oko početka pripremnog perioda već su dobro poznati.

Okupljanje igrača zakazano je za 5. avgust kada će prvotimci obaviti neophodne nedicinske testove a već sutradan počinju naporni treninzi.

Nedelju dana radiće se u Beogradu a onda će se crveno-bela ekspedicija preseliti na Zlatibor 12. avgusta o čemu je govorio i direktor kluba Davor Ristović.

"Ekipa će se okupiti 5. avgusta kada će biti obavljeni lekarski pregledi i testiranja, a sa treninzima ćemo startovati dan kasnije. Bazični deo priprema odradićemo na Zlatiboru od 12. do 26. avgusta. I prošlog leta je Crvena zvezda trenirala na Zlatiboru, imali smo sve maksimalne uslove za rad, tim je bio odlično fizički pripremljen pa oproban recept nismo želeli da menjamo" rekao je Ristović.

Direktor crveno-belih naglasio je da će sva dugovanja prema igračima i stručnom štabu biti isplaćena do početka sezone te da nema razloga da se od toga prave priče koje imaju za cilj da uruše ugled kluba.

"Svi igrači i članovi stručnog štaba biće isplaćeni i ne postoji nijedan razlog da to ne bude tako. Zato svima poručujem da nema razloga za brigu i pokretanje te teme u medijima. U pojedinim klubovima se duguje neuporedivo više pa niko ne forsira tu priču po novinama. Nema potrebe da se stvara negativna atmosfera pred start priprema za novu sezonu. Još jednom ponavljam, svi će biti isplaćeni i nikome nećemo ostati dužni" zaključio je Ristović.

Ostaje da se vidi da li će Svetislav Pešić ostati trener Crvene zvezde nakon čega bi trebalo da bude poznat i igrački kadar kluba sa malog Kalemegdana.

Ne propustite