Zvezda - Anđelković podneo ostavku, Đurđević novi predsednik

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.06.2013.
20:28
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Dosadašnji predsednik Skupštine Crvene zvezde Živorad Anđelković podneo je ostavku na tu dužnost, a već je izabran i njegov naslednik - Branislav Đurđević.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Na redovnoj sednici Skupštine Crvene zvezde održane na Malom Kalemegdanu, došlo je do promene na čelu ovog tela.

Živorad Anđelković je odlučio da podnese ostavku na mesto predsednika Skupštine, a kao razloge je naveo brojne profesionalne obaveze i želju da se više postevi porodici.

Klub mu se zahvalio na dosadašnjem radu i uloženim naporima da Zvezda izađe iz finansijskih problema, a Anđelković će i dalje ostati član Skupštine Crvene zvezde.

Odmah je izabran i njegov naslednik, a to će biti 35-godišnji Branislav Đurđević koji je dobio jednoglasnu podršku prisutnih delegata.

Đurđević je studirao je u Americi na Univerzitetu Mount Ida (Boston, Masačusets) gde je diplomirao 2002. godine. Bio je asistent finansijskog direktora kompanije US Steel Srbija, a radio je i u kompaniji Koka-kola.

''Ukazana mi je izuzetna čast izborom na funkciju predsednika Skupštine KK Crvena zvezda. Poverenje koje sam dobio potrudiću se da opravdam i nadam se da ću svojim radom i znanjem pomoći Crvenoj zvezdi da još više ojača. Uveren sam da ću u klub uneti novu energiju, jer veoma volim Crvenu zvezdu i ta ljubav prema klubu će mi biti osnovna pokretačka snaga u radu'', izjavio je Đurđević.

Ne propustite