Zvezda apeluje na korektno navijanje

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.06.2012.
17:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović pozvao je navijače da u sutrašnjem derbiju sa Partizanom pruže podršku svom klubu, po uzoru na meč sa Radničkim u polufinalu plej-ofa, kada nije bilo ni najmanjeg incidenta.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Podrška navijača i energija sa tribina biće jedan od bitnih aduta košarkaša Crvene zvezde u pokušaju da dođe do izjednačenja u finalnoj seriji plej-ofa protiv Partizana.

Ipak, direktor Zvezde Davor Ristović poziva navijače da korektno navijaju, baš kao u nedavnom duelu sa kragujevačkim Radničkim u polufinalu.

''Tada su naši navijači pokazali kako vrhunska košarkaška predstava može da protekne bez i najmanjeg incidenta. Imali smo fantastičnu atmosferu na tribinama koju nisu pokvarila ni ogromna uzbuđenja na terenu. Nije bilo pogrdnih povika, ni najmanjeg incidenta.

Zato pozivam sve navijače Crvene zvezde, sve vatrene Delije da bodre voljeni klub, ali da ne vređaju protivnika i da navijaju fer i sportski. Siguran sam da će navijači sa tribina poslati dodatnu energiju igračima na terenu i da će ih svojom pesmom nositi do pobede. Nadam se da će imati razloga za slavlje i da će sve proći u najbolji redu'', saopštio je danas Ristović.

Ne propustite