Zvezda 'baca karte' na Vasilića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.12.2013.
17:42
Izvor: Sportske.net

Nakon što je Partizan sebi privoleo najtraženijeg desnog beka Jelen Superlige, komšije sa druge strane Topčiderskog brda okrenule su se Jovici Vasiliću.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Više silom, nego milom, fudbalski klub Crvena zvezda morao je da odustane od pokušaja da Miroslava Vulićevića privoli u svoje redove.

Doskorašnji desni bek Vojvodine pristao je da se nakon isteka ugovora sa novosadskim superligašem preseli u Humsku čime je najcenjeniji igrač na pomenutoj poziciji našao novi angažman.

Zvezda je usled takvog raspleta događaja, a imajući u vidu da je ostala bez Marka Vešovića, morala da se okrene Jovici Vasiliću.

Defanzivac Slobode iz Užica ima još šest meseci ugovora sa klubom za koji nastupa i kao takav je "laka meta" za one koji ga žele u svojim redovima.

Istina je da će Sloboda zahtevati određenu svotu kao obeštećenje ali će ona biti znatno manja no da Vasilić ima više vremena do isteka tekućeg ugovora.

Vasilić bi na "Marakanu" mogao da stigne kao konkurencija Marku Petkoviću na poziciji desnog beka ali će Zvezda pre svega morati da reši svoje finansijske probleme kako bi uopšte mogla da počne da razmišlja o mogućnosti da se pojačava tokom zimskog prelaznog roka.

Ne propustite