Zvezda - besplatno na Marakanu i protiv ''oklopnika''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2012.
16:25
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fenomenalni ambijent koji je oko 41.000 navijača priredilo crveno-belima na premijeri protiv Spartaka, nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa je uprava Crvene zvezde odlučila da i protiv Smedereva ulaz na Marakanu bude slobodan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, prema informacijama koje prenosi mondo.rs, Zvezdino rukovodstvo smatra da bi veliki broj mladih igrača, koji su zimus obukli crveno-beli dres, ponovo pred punom Marakanom imalo najbolju pripremu pred duele sa ''večitim rivalom'' u polufinalu Kupa Srbije.

Pre toga, narednog vikenda Zvezda gostuje u Ivanjici protiv Javora, a Smederevci na Marakanu stižu u trećem kolu prolećnog dela prvenstva, u sredu 14. marta.

Cilj je da se novajlije koje, osim oduševljenja atmosferom na Marakani, nisu krili ni da ih je trema pred punim tribinama pomalo sputala u duelu sa Spartakom, što pre naviknu na takvu atmosferu, koja ih sigurno očekuje i u mečevima sa Partizanom.

Naravno, u Zvezdi se nadaju i da bi poseta protiv Smedereva mogla da bude i veća od 41.250 gledalaca, koliko ih je prisustvovalo duelu sa Subotičanima.



Ne propustite