Zvezda - Bez Krnete i "Tenka" na Donji Srem

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.03.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Kadrovska situacija u prvom timu Crvene zvezde popravila se u odnosu na prethodnu nedelju a predstojeći duel sa Donjim Sremom propustiće samo Aleksandar Kovačević i Jovan Krneta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što ga je pred duel sa Radničkim iz Kragujevca oblivao hladan znoj zbog sastavljanja poslednje linije tima, trener Crvene zvezde može da odahne uoči nastavka šampionata.

U takmičarski ritam vratili su se oporavljeni Novak Martinović i golman Miloš Vesić a mesto kraj desne aut linije ponovo će zauzeti Marko Petković koji je "odradio" parne kartone u prethodnom kolu.

Slaviša Stojanović i dalje ne može da računa na Jovana Krnetu koji se oporavlja od povrede butnog mišića a za duel sa Donjim Sremom ne konkuriše ni suspendovani Aleksandar Kovačević.


'Aca Tenk' nakupio je četiri žuta kartona koja su mu donela suspenziju sa predstojećeg susreta pa će njegovo mesto u timu zauzeti Goran Gogić.

Uz to, treba dodati da će u nastavku sezone sa prvim timom nastaviti da radi Vukašin Jovanović, omladinac koji je prethodne nedelje priključen seniorskoj ekipi a koji je juče dogovorio odredbe profesionalnog ugovora sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Na treneru Stojanoviću ostaje da se odluči koju će taktiku primeniti u duelu sa Donjim Sremom ali je jasno da je kadrovska situacija znatno bolja pred gostovanje superligašu iz Pećinaca.

Ne propustite