Zvezda - brže, jače, bolje...

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 16.02.2012.
20:14
Izvor: Sportske.net

Crveno - beli nastavljaju sa pripremama u Antaliji. Šahtjor najjača provera u Antaliji. Borha kaže da je imperativ brža igra, Lazović najavljuje bolje dane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crveno bele u petak čeka jaka provera, rival je Šahtjor, mada je neizvesno u kom će sastavu igrati Ukrajinci koji su u četvrtak odmerili snage sa CSKA u eks - sovjetskom derbiju.

"Sa kojim god timom da igraju, svejedno je, imaju dovoljno kvalitetnih igrača. To je jaka provera, mada je nama cilj uigravanje i rezultat nije u prvom planu", počinje priču za klupski sajt Darko Lazović.

Po mnogima najbolji igrač Zvezde priznaje dug prema navijačima.

"Moramo da se odužimo za ono što smo im priređivali jesenas. Spartak je prvi rival, sa njima imamo negativna iskustva, moramo da budemo oprezni. Ali, ako dobijemo steći ćemo samopouzdanje za naredne mečeve", dodao je Lazović.

Kristijan Borha će igrati u samom špicu.

"Odgovara mi, vratiću treneru za poverenje. U svakom slučaju od nas se očekuje da igramo brže, ne smem da zadržavam loptu već da je distribuiram na stranu, ali i povratne ka vezistima. Nije bitno ko daje golove, bitno je da se pobeđuje", kaže Kolumbijac.

I Lazović i Borha kažu da je ekipa radila naporno, da tek izlaze iz ritma kondicionih priprema i da su noge teške.

Ali, Prosinečki sigurno očekuje da vidi dobro trčanje i pariranje jakom rivalu.

Duel sa "Rudarima" igra se u petak od 17 časova.

Ne propustite