Zvezda - Dame besplatno na Krku

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.03.2014.
13:13
Izvor: Beta

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je danas da će ulaz na utakmicu 23. kola ABA lige protiv Krke biti besplatan za sve pripadnice nežnijeg pola.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda će u subotu, 8. marta, od 21 sat u hali "Pionir" igrati protiv Krke utakmicu 23. kola Jadranske lige, a uprava beogradskog kluba odlučila je da povodom Dana žena, ulaz za žene u parter i na tribine, bude besplatan.

"Prema istraživanjima koja su obavljena tokom prošle sezone, 23 odsto publike koja u 'Pioniru' prati utakmice Crvene zvezde Telekom ženskog je pola i ovaj poklon predstavlja mali znak pažnje za sve devojke i žene koje vole i zdušno podržavaju klub", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Ulaznice za utakmicu prodavaće se od petka na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na dan utakmice na blagajni hale "Pionir" od 17 sati pa do početka utakmice.

Karte za tribine koštaju 300 dinara, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1.000, a za ložu 1.500 dinara. Cena ulaznice za mesta uz teren je 5.000 dinara.

Ne propustite