Zvezda - Dauda na čekanju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.02.2013.
20:30
Izvor: Sportske.net

Nigerijac još uvek nije licenciran za prolećni deo sezone koji počinje u sredu ali sportski direktor Zvezde tvrdi da će se i to dogoditi kada FIFA pošalje svoj "amin" na Daudin transfer.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na spisku licenciranih igrača za prolećni deo sezone, kada je Crvena zvezda u pitanju, nema imena Abiole Daude.

Sportski direktor kluba Zoran Stojadinović potvrfio je za "mondo.rs" da Daude "trenutno" nema na spisku licenciranih igrača ali da će se to promeniti kada FIFA potvrdi da je Daudin transfer iz Kalmara regularan.

"FIFA još nije dostavila svoj sud o ovom transferu i zbog toga još nismo licencirali Daudu, ali istog trenutka kada bude stigao papir iz FIFA, uradićemo to. Naravno, ako transfer bude odobren. Ovo je birokratski problem i mi imamo dokaze da je faks u elektronskoj formi poslat pre ponoći. Uostalom, FIFA je ta koja se pita..." kazao je Stojadinović za "mondo.rs".

Gensek Crvene zvezde dodao je da naknadno licenciranje neće biti sporno jer je transfer obavljen na vreme i samo se čeka da FIFA to potvrdi.

"Transfer obavljen na vreme, ne naknadno. Verujte da čekamo svaki čas da stigne pismo. Ako ne danas, nadam se da će to biti sutra, prekosutra" završio je Stojadinović.

Crvena zvezda će sutra dočekati Javor iz Ivanjice u okviru 16. kola Superlige a sasvim je izvesno da Dauda neće biti u protokolu za taj meč.

Hoće li "birokratske začkoljice" biti razrešene do vikenda ostaje nam da vidimo a Dauda će do tada biti na čekanju.

Ne propustite