Zvezda gubi Daudu zbog 90.000 evra?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.12.2013.
19:55
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda moraće brže bolje da pronađe skoro 100.000 evra kako bi namirio dugovanja prema Abioli Daudi kako Nigerijac sa švedskim pasošem ne bi napustio klub bez obeštećenja tokom zimskog prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije hitno će morati da pronađe finansijska sredstva za namirenje dela dugovanja prema Abioli Daudi ukoliko želi da zadrži Nigerjica u klubu.

Tamnoputi napadač ne želi da se seli u tursku ali je preko svojih menadžera poručio da će Zvezda morati da mu isplati deo dugovanja koja su narasla na 90.000 evra.

Portal "Mondo" prenosi da je Dauda zadovoljan na "Marakani" ali da ga hronična besparica "žulja" baš kao što je to bio slučaj tokom leta, kada se govorkalo da Partizan želi da preotme komšijama napadača sa švedskim pasošem. Tada je Zvezda, za svaki slučaj, izmirila sva dugovanja koja je imala prema Daudi ali je u istom trenutku navučen gnev ostalih igrača koji su zbog toga ostali bez dinara.

Sada se situacija ponavlja, Zvezda mora da nađe sredstva da isplati Daudu i tako spreči Turke da bez obeštećenja preotmu Nigerijca.

Ukoliko Dauda ne dobije svoj novac, Turci bi lako mogli da se dogovore sa menadžerima tamnoputog napadača i njima isplate mnogo manje obeštećenje od onog koje bi morali da daju Zvezdi. Za uzvrat, Dauda bi zatražio raskid saradnje i mogao bi da napusti klub kao slobodan igrač.

Nigerijac nije direktno uslovio klub ali je poruka koju je poslao preko menadžera jasna i Zvezdi polako počinje da "curi" vreme.

Ako se u Zvezdi budu vodili logikom, velika je verovatnoća da će Dauda ponovo dobiti kompletna dugovanja na svoj račun a potom bi mogao da usledi transfer u Tursku za sumu od 600.000 do 1.000.000 evra.

Računica je jasna, ili - ili...

Ne propustite