Zvezda hvata morski ritam...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.01.2012.
13:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli od danas kreću sa pripremama na crnogorskom primorju. Akcenat će biti stavljen na fizičku spremu, prvotimci Tošić i Mijailović svesni su da ih očekuje jak ritam priprema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povratnik u redove Crvene Zvezde Duško Tošić je po drugi put u Budvi i zna šta ga očekuje od priprema u Crnoj Gori.

„Posle prošlogodišnjeg, ovo je za mene drugi odlazak u Budvu.“

„Prvenstveno očekujem da se dobr ospremimo. Znam da neće biti nimalo lako, ovo je najvažniji deo priprema na kome će biti akcenat na fizičkoj spremi, ali to je za dobro svih nas.“ rekao je Duško Tošić.

Iako nije igrao nekoliko meseci, Tošić se u Zvezdu vratio dobro pripremljen.

„Zadovoljan sam svojom spremom, kao da nisam ni izlazio iz takmičarskog ritma. Na meni, kao i na svim igračima je da se uigramo i što spremniji dočekamo drugi deo prvesntva i polufinale Kupa.“ rekao je doskorašnji fudbaler španskog Betisa čiji povratak predstavlja veliko pojačanje za ekipu Robija Prosinečkog.

Tošićev saigrač, Srđan Mijailović u Crnu Goru stiže sa najviše lepih uspomena. On je upravo u toku prošlogodišnjih priprema u Budvi skrenuo pažnju na sebe i izborio status prvotimca.

„Sećam se kao da je juče bilo.“

„Prethodno sam imao tešku povredu i nisam trenirao više od dva meseca. Kada smo stigli na pripreme, Prosinečki mi je rekao da veruje u mene, da se opustim i da će sve doći na svoje. Tako je i bilo, sve je krenulo na bolje.“ rekao je mladi Mijailović.

Ne propustite