Zvezda i Radnički spremni za Superkup Evrope!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.11.2013.
16:42
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Samo nedelju dana posle trijumfa nad Crvenom zvezdom u domaćem šampionatu, kragujevački Radnički u subotu igra protiv istog rivala u meču Superkupa Evrope.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Utakmica je na programu u subotu od 20 časova, a poprište borbe biće bazen u Bečeju, gde će pasti odluka da li će Zvezda osvojiti i četvrti trofej u nizu, ili će Radnički doći do svog drugog, posle trijumfa u Kupu Evrope.

Ovaj spektakl najavili su predstavnici oba kluba na konferenciji za novinare održanoj u utorak u Bečeju.

Prvi čovek Crvene zvezde Viktor Jelenić veruje da će se njegov tim koji je aktuelni evropski prvak, revanširati Kragujevčanima za poraz u prvenstvu od 8:7 u Kragujevcu.

''Radnički je ove sezone učesnik Lige šampiona, dok smo mi ispali u kvalifikacijama od Pro Reka. Izgubili smo pre dva dana u Kragujevcu, ali se nadam da ćemo se sada revanširati, jer je ovaj meč mnogo bitniji. Imamo lepu priliku da završimo ovu godinu sa maksimalna četiri trofeja'', izjavio je Jelenić.

Naravno, ništa manji motiv nije ni u ekipi Radničkog, ali je sportski direktor Jugoslav Vasović podsetio i na određene kadrovske probleme uoči novog duela sa Zvezdom.

''Nadam se novoj pobedi nad Zvezdom, ali je najbitnije je da sve protekne u fer i korektnoj igri i da u svet ode lepa slika iz Srbije. Ponosan sam što se dva srpska kluba sastaju u ovako velikoj utakmici. Bićemo oslabljeni neigranjem centra Miloša Korolije, dok je i dalje pod znakom pitanja bolesni Srđan Vuksanović'', izjavio je Vasović.


Ne propustite