Zvezda - Ima i presrećnih, ali i uvređenih...

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.02.2013.
23:52
Izvor: Sportske.net

Strelac pobedonosnog gola za Zvezdu u duelu sa Javorom ne krije svoju sreću, dok je sa druge strane, Luka Milivojević nezadovoljan izostankom iz startne postave. Petković već u sukobu sa pojedinim navijačima...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milunović naglašava da je njegov tim verovao u pobedu, čak i posle vodećeg gola Ivanjičana početkom drugog poluvremena i da je do nje na kraju i stigao uz veliku podršku sa tribina.

''Mislim da smo i u prvom poluvremenu igrali dobro, a u nastavku smo posle primljenog gola uz pomoć navijača zaigrali mnogo agresivnije i hrabrije i svi smo bili uvereni da će do završetka utakmice biti pozitivan rezultat za nas. Čestitam svom saigraču Vukanu Savićeviću na golu, i dobroj igri. Želim mu da tako nastavi i ubuduće'', izjavio je Milunović.

S druge strane, izgleda da u redovima Crvene zvezde ima i nezadovoljnih posle utakmice, ali iz različitih razloga.

Nikola Petković je, recimo, ''uhvaćen'' kako na vulgaran način ''otpozdravlja'' publici na zapadnoj tribini tokom proslave gola crveno-belih, dok je Luka Milivojević razočaran što nije bio u startnoj postavi. Njegovo mesto zauzeo je Luis Garido, koji je čak posle meča dobio i javne pohvale trenera Jankovića zbog prikazane partije.

Milivojević je, čak, u izjavi za ''Mondo'', izrazio i sumnju da u pitanju ''nisu bili sportski razlozi'' za izostavljanje iz startnih 11. Ostaje da se vidi i kako će Zvezdin šef struke reagovati na ovakve sumnje svog igrača... 









Ne propustite