Zvezda izgleda bolje u Pumi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.06.2013.
12:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su odigrali prvi kontrolni meč na pripremama u Sloveniji na kome su promovisali jednu od pet garnitura koje će novi tehnički partner izraditi za predstojeću sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nalazi se na priprema u Sloveniji gde je u sredu odigrao i prvi kontrolni meč protiv Krke u Novom Mestu.

Crveno-beli su prvi put od početka poslednje decenije 20. veka imali prilike da obuku dres koji je proizvela nemačka kompanija "Puma".

Fudbaleri su nosili garnituru koja je u kombinaciji imala crveni dres, beli šorc i crvene štucne. Na levom ramenu napravljena je i kombinacija sa dve bele trake i nešto tamnije crvene boje koja je razbila "monotoniju" ovog dresa.

Iako je ovo tek jedna od najavljanih pet garnitura, mora se priznati da su fudbaleri Crvene zvezde izgledali mnogo bolje, bar kada je vizuelni izgled u pitanju.

Kada je u pitanju igra, tu će biti još mnogo posla i promena, ali je bitno da je na prvom meču ostvaren trijumf, čisto da bi samopouzdanje moglo da ostane na zadovoljavajućem nivou.

Što se tiče dresova, promocija glavne garniture koju će "Puma" izraditi za Zvezdu biće održana pre prvog meča kvalifikacija za LE a navijači do tada mogu da daju mašti na volju i sami nacrtaju dres kavim ga zamišljaju.

Ne propustite