Zvezda ''izvukla pouke''?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2013.
11:58
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Ključne mečeve u sezoni Crvena zvezda dočekuje posle dva vezana poraza u domaćoj Superligi i promene trenera. Ipak, kapiten crveno-belih Igor Rakočević veruje da će njegov tim potvrditi kvalitet kad je to i najpotrebnije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Poraz od Mega Vizure, iznenađujuća smena trenera Vlade Vukoičića i dolazak Dejana Radonjića, a onda i novi poraz, od Metalca događaji su koji su u Zvezdi obeležili period pred završni turnir ABA lige.

I pored loše forme i slabih rezultata, kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević veruje da će u Laktašima crveno-beli biti na nivou partija koje su ih i dovele na drugo mesto u ligaškom delu sezone.

''Svi u ekipi snažno želimo trijumf u Laktašima. Ja ne volim da gubim ni u šahu, a kamoli na košarkaškom terenu gde sam proveo ceo život. Mislim da smo iz ta dva neočekivana poraza izvukli pouke i da sada treba potpuno da se fokusiramo na ono što je ispred nas'', poručio je Rakočević.  

On veruje i da je Crvena zvezda u Dejanu Radonjiću dobila veoma kvalitetnog trenera.

''Znam ga i kao igrača i znam kakav je profesionalac bio. A ako je neko bio toliko posvećen radu kao igrač, sigurno je takav i kao trener ili u bilo kom drugom pooslu. Ubeđen sam da ima ogroman kapacitet i da će biti veliki trener'', ističe Rakočević.

Ne propustite