Zvezda jača za Milijaša

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.09.2013.
20:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović objavio spisak igrača na koje računa za utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, protiv Proletera u Novom Sadu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iskupljenje za poraz od Voždovca u nedelju, fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da pronađu u utakmici šesnaestine finala nacionalnog Kupa protiv Proletera, u sredu od 15 časova na novosadskom ''Karađorđu''.

Sve osim sigurnog trijumfa beogradskih crveno-belih samo bi još više pojačalo bes navijača i pogoršalo ionalo poljuljanu atmosferu u ekipi, a dan uoči ovog susreta, trener Slaviša Stojanović je objavio imena igrača na koje će računati. To su:

Bajković, Petković, Mijailović, Krneta, Dauda, Milijaš, Pečnik, Milunović, Martinović, Arauho, Vesić, Mladenović, Gogić, Mihajlović, Savićević, Vešović, Omega, Ninković, Kovačević, Mrđa i Onjilo.

Primetno je, dakle, da se u konkurenciju za sastav vratio kapiten Nenad Milijaš, koji zbog povrede nije bio akter bolnog poraza od Voždovca proteklog vikenda, a da Stojanović neće računati na mladog štopera Darka Lazića, koji je pogrešio kod jedinog gola Voždovčana na Vračaru.

Ne propustite