Zvezda - Janković (još) nije bivši!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.12.2012.
01:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

I dok pojedini mediji već ''bruje'' o Jankovićevim naslednicima, koji su navodno ''pred vratima'' Zvezde, poput Patrika Klajverta, ili Hose Marije Bakera, Radna grupa u ponedeljak nije usvojila ostavku aktuelnog trenera, ali je nije ni odbacila, već će se

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliku pažnju medija izazvala je sednica Zvezdine Radne grupe, obzirom da se razmatrala ostavka trenera Aleksandra Jankovića.

Dok je sednica trajala, u medijima su se pominjala brojna imena, uglasnom stranih trenera koji bi mogli na klupu crveno-belih, ali je onda usledilo saopštenje kluba, iz koga se zaključuje da je Janković i dalje trener Crvene zvezde.

Saopštenje sa sastanka Radne grupe prenosimo u celini.

''Aktuelni šef stručnog štaba FK Crvena zvezda podneo je izveštaj Komisiji za period rada od 20. avgusta do 1. decembra tekuće godine i tom prilikom ponudio ostavku na mesto šefa stručnog štaba. 

Podnošenje izveštaja je proteklo u konstruktivnom dijalogu i članovi Komisije uzeli su u razmatranje izveštaj i doneli odluku da u narednom periodu, a na osnovu zaključka potkomisije za sportska pitanja, odluče po pitanju ponuđene ostavke Aleksandra Jankovića.

Izveštaj Komisiji podnela je i potkomisija za finansijska pitanja. Izveštaj sadrži genezu finansijskog poslovanja kluba od 1996. godine do 31. oktobra 2012. godine sa osvrtom na 1990. i 1991. godinu. Predstavljena je i analiza jednog dela ugovora sa igračima, dobavljačima, kupcima i bankama.

Komsija je raspravljala i o raspisivanju izbora u FK Crvena zvezda i doneta je odluka da se do kraja nedelje održi zajednički sastanak Upravnog odbora i Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju na kojem bi bila donešena odluka o raspisivanju izbora'', kaže se u saopštenju.

Ne propustite