Zvezda - Još je rano za Vošu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.11.2013.
17:16
Izvor: Beta

Posle današnjeg žreba parova četvrtfinala Kupa Srbije, u Crvenoj zvezdi ističu da ih sreća nije pogledala, ali i da do mečeva sa Vojvodinom ima još dovoljno vremena za adekvatnu pripremu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Vojvodine u četvrtinalu Kupa Srbije, ali i da je još rano govoriti o tom meču.

''Dakle, sezonu ćemo završiti duelima sa Vojvodinom, najpre u Kupu, a potom i u prvenstvu i oba na našem stadionu. Ime protivnika svakako garantuje dobar fudbal i neizvesnu utakmicu i sigurno je da smo dobili protivnika koga izuzetno poštujemo'', izjavio je Stojanović.

Parovi četvrtfinala Kupa određeni su ranije danas, a Zvezda dočekuje Vojvodinu 4. decembra na svom stadionu. Ako na kraju regularnog dela meča bude nerešeno, odmah će se izvoditi penali, bez produžetaka.

"Do te utakmice ima dovoljno vremena i zaista nam je najvažnije da se skoncentrišemo na prvu sledeću. Nećemo detaljnije pričati o njima dok se utakmica ne približi", kazao je Stojanović za sajt kluba.

Fudbaler Nikola Mijailović ocenio je da je njegov tim dobio teškog protivnika već u četvrfinalu Kupa i da Vojvodina zalsužuje veliki respekt.

"Detaljnije ćemo pričati kad se ta utamica približi. Razmišljamo korak po korak, meč po meč, sada nam slede neki drugi protivnici, a o Novosađanima ćemo pričati kad se približi utakmica Kupa. U svakom slučaju, ponavljam da se radi o izuzetno kvalitetnom timu", rekao je Mijailović.

I Zvezdin golman Boban Bajković ima puno respekta prema protivniku, ali se i nadao lakšem protivniku.

"Baš težak protivnik, mislio sam da ćemo imati više sreće. Ipak, šta da se radi, moraćemo da damo 200 odsto svojih mogućnosti, jer Novosađani su tim koji to zahteva. Izuzetno ih poštujem i mislim da će to biti odlična utakmica. Detaljnije ćemo pričati kad dođe vreme. Prednost je što igramo na našem stadionu", kazao je Bajković.

Ne propustite